De Inrichting

Een rustige ligging met mooie uitzichten, maar niet eenzaam. Je fietst of wandelt direct vanuit het huis het nationale park Dwingelderveld in. Of naar het dorp: in het dorp vind je veel erg leuke goede restaurants in verschillende prijsklassen, een ruim winkelaanbod waaronder een supermarkt en fietsverhuur.
Voorzien van 2 pers. boxspring (1.40×2.00), keuken, 4 pits gasplaat, combi oven, koelkast, diepvries, glasvezel wifi, glasvezel tv, bluetooth JBL speaker, gaskachel en alle benodigde servies, bestek, senseo, filterkoffieapparaat, broodrooster, grill et cetera. Eigen privé terras met tafeltje, stoelen en luie stoelen met wijd uitzicht op de tuin, de vijver en de es, lief klein zwembadje (doorsn. 3.5 meter) in de zomer zo nodig verwarmt met zonnecollectoren, moestuintje. O ja, en de stroom? Alles via zonnepanelen!
Op een paar honderd meter het mooie buitenzwembad van Dwingeloo: Bosbad de Paasbergen (geopend vanaf mei tot september).
Op je eigen terras met veel privacy lekker lummelen, boekje lezen, barbecue (aanwezig!), het kàn. Het Pothok is prima geschikt voor een stel, maar ook voor 2 vrienden of vriendinnen, of ouder met kind, of als retraite/werkplek voor 1 persoon..
Een foto impressie:

Overzicht van van het Pothok.